Tuin

Paddenstoelen app

Ik zou nog even terugkomen op de paddenstoelen app. Er zijn er veel en we hebben een tochtje bos gemaakt. Nu zijn er echter op dit moment niet veel paddenstoelen in het bos. Ik heb me laten vertellen dat dit komt omdat het al zo’n lange tijd droog is geweest. Klinkt logisch als je het hebt over schimmels.

Dus het was nog een heel gezoek en, ook dat klinkt niet geheel onlogisch, we hadden geen verbinding om de app live te checken. Zo heel erg vonden we dat ook niet, want de app die wij hebben gebruikt geeft eerst aan een professioneel advies app te zijn, maar vervolgens adviseren ze dat de paddenstoelen die door de app gescant zijn niet voor counsumpties gebruikt mogen worden. Ze geven het advies om alleen een professioneel advies te raadplegen. Huh…. we zagen letterlijk door de bomen het bos niet meer en de lol was eraf. Niet van het wandelen, maar van de app.

Wellicht hadden we geen goede, we zullen het in het midden laten. Geheel overbodig om te melden dat u in deze rubriek van mij geen recept met wilde paddenstoelen zult aantreffen.